European SportsCars AB

År 2002 startade Daniel Skoog och Morgan Svensson ett handelsbolag för bilförsäljning i Älmhult. Både två lämnade sin anställning på IKEA Retail equiment för att förverkliga sin idé. Affärsidén var enkel: Försäljning av sport- och exklusivare bilar med rätt prestanda och utrustning som kunden söker. ESC utökade sitt försäjningssortiment 2007 och flyttade verksamheten till större lokaler på andra sidan av Älmhults centrum.

 

I slutet på 2009 bildades ett aktiebolag med en ny ägare - Carl-Vilhelm Johansson. I samband med ägarskiftet blev utbudet bredare med inriktning på personbilar.

Vi finns än idag i IKEA´s huvudstad Älmhult och ser på framtiden med förhoppningen att växa och bli än mer kompletta som bilhandlare i kronobergs län och att fortfarande få ha stora delar av Sverige som marknad. Vår idé är att kund skall kunna vända sig till oss och lita på att vi kan hjälpa till. Ny bil, begagnad bil, importerad bil, entusiastbil, m.m...

European SportsCars Älmhult 

 

EuropeanSportsCars

Skånevägen 18

343 34 ÄLMHULT

Tfn 0476-140 00

European SportsCars Älmhult 

 

Öppettider 

Mån-Tors: 10.00-18.00

Fre: 10.00-17.00

 

Lördag - Söndag

Öppet efter tidsbokning!

 

 

 

Tisdag

 

 

 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.